UITGELICHT

Productcatalogus | Omnicol

Productcatalogus 2018

Omnicol heeft weer niet stilgezeten het afgelopen jaar. Onze Omnicol-producten zijn voortdurend aan verbeteringen en uitbreiding onderhevig. PU omnikit, een hoogwaardige 2-componenten afdichtingskit, is daar een mooi voorbeeld van. Dit jaar ook extra aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al jarenlang is spaarzaam gebruik van grondstoffen, productie en verpakking bij Omnicol een permanent aandachtspunt. Lees de specificaties in onze nieuwe productcatalogus 2018.

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

PL200 | Omnicol

PL200 OMNICEM NÓG SNELLER DROOG

Tijd is geld. Die uitdrukking hoor je steeds vaker - en dat geldt zeker voor de bouwsector. Dus hoe sneller een nieuwe vloer droogt, hoe eerder je verder kunt met de volgende stap in de realisatie van weer een nieuw project. En dat is voor iedereen wel zo prettig. Denk daarom bij leggen van een nieuwe vloer eens aan het gebruik van PL200 omnicem, een zeer hoog flexibele S2 poedertegellijm voor onder andere jonge cementdekvloeren.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie