Blog

BLOG | Omnicol

De 'ondergrond'

Wanneer wij gevraagd worden welk product men het beste kan gebruiken, is men vaak verrast door de hoeveelheid wedervragen die deze relatief simpele vraag oproept.
We willen eens wat dieper ingaan op het fenomeen ondergrond. Voor ondergrond kun je genoeg synoniemen vinden, maar denk vooral aan fundament of basis. Bij lijmverbindingen in de bouw is de basis waarop de lijm wordt aangebracht van wezenlijk belang voor het uiteindelijke resultaat.


Lees meer

Actie veldrijden

Win een Veldrit Thuiskijk Cadeaupakket | Omnicol

Win een Veldrit Thuiskijk Cadeaupakket

Ben jij ook een echte veldrit-fan? Dan volg je zeker en vast Omnicol op social media. Want daar blijf je namelijk altijd op de hoogte van de spannende wedstrijden in het Trofee Veldrijden van dit seizoen. En kijken wordt extra leuk met een Veldrit Thuiskijk Cadeaupakket van Omnicol! Dus wil je thuis optimaal genieten van de veldritwedstrijden, hou dan onze Facebook-pagina in de gaten en doe mee met de acties. Grote kans dat je één van onze Veldrit Thuiskijk Cadeaupakketten ter waarde van € 30,00 wint!


Facebook

Nieuws

Familiebedrijf | Omnicol

Omnicol als familiebedrijf

Het zijn de jaren 50 van de vorige eeuw. De Tweede Wereldoorlog is nog niet zo lang ten einde en onze streken liggen nog behoorlijk in puin. Er is veel werk te doen en er moet veel gebouwd worden. Eén van de uitdagingen in deze lastige tijd is waar de (bouw)materialen te vinden. Maar schaarsheid maakt inventief en zo ontdekken een aantal aardappelboeren uit Groningen (NL) in 1956 dat er uit aardappelzetmeel een goed werkende (bouw)lijm te maken is. Ze noemen de lijm Omnicol, letterlijk vertaald: de lijm die ‘alles’ lijmen kan.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie