BLOG

Gelijk starten (en stoppen)? Pastalijm meneer! | Omnicol

Gelijk starten (en stoppen)? Pastalijm meneer!

Vroeger, en dan praten we nog niet eens zo heel lang geleden, was er een voorstander van poederlijm, terwijl de ander meer ‘fan’ was van pastalijm. Even voor de goede orde, we hebben over het verlijmen van tegels. Alhoewel… wist je dat in de DHZ markten ook pastalijmen verkocht worden voor bijvoorbeeld het lijmen van andere materialen? Kern van de zaak: gemak, ontzorgen en snel(ler) kunnen werken. Tegenwoordig is de harde lijn tussen voor- en tegenstanders van pastalijmen aan het vervagen en groeien deze pastalijmen in populariteit.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

“Een nieuw product duurt net zo lang als een nieuw kindje” | Omnicol

“Een nieuw product duurt net zo lang als een nieuw kindje”

Je kunt de afdeling Productmanagement gerust de centrale meld- en regelkamer binnen Omnicol noemen. Vrijwel alles wat het bedrijf binnenkomt en verlaat - tenminste als het producten betreft - gaat op een of andere manier door de handen van dit team. Aan het hoofd staat Mario van Poppel, die als voormalig tegelzetter precies weet wat verwerkers nodig hebben.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie