BLOG

BLOG Waterdichtheid | Omnicol

Waterdichtheid van de inloopdouche

Inloopdouches hebben enorm aan populariteit gewonnen en worden nu meer toegepast dan de voormalige geëmailleerde of kunststof douchebak. Want het is natuurlijk mooi als de tegelvloer doorloopt tot in de douche. Ook de opkomst van mooie douchegoten in velerlei vormen zorgen ervoor dat we deze soort douches steeds vaker tegenkomen in de moderne badkamer.

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Duurzame nieuwbouw Ham | Omnicol

Nieuwbouw Ham: duurzaamheid op één

Het magazijn is zo goed als klaar: de verwarming, brandbeveiliging, elektriciteit, verlichting, luchtcirculatie-en ventilatiesystemen geplaatst. Een naadloze vloerplaat, glad als een spiegel. Twee prachtige laadkades. Een praktische luifel waaronder gestockeerd kan worden en klanten bediend. En de rekken worden in januari geplaatst. Kortom: de nieuwbouw van Omnicol Ham loopt als een trein.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie