UITGELICHT

KLEURENFOLDER 
PROF/ELV 123 EN WD FLEX R

Voor het uiterlijk van wand of vloer zijn niet alleen de gekozen tegels of stenen bepalend, maar vormt ook de voeg een belangrijk aspect. Er bestaan verschillende soorten voegen met bijhorende specifieke eigenschappen en uniek uiterlijk. Daarnaast heeft ook de kleur van een voeg een grote invloed op de uitstraling. Die kan bijvoorbeeld aansluiten bij het tegelwerk, of juist fel contrasterend zijn.

Lees meer

60 jaar Omnicol

Het ontstaan van
FLEX+ en WD+ omnibind 

Mortelverbetering met een toeslagmiddel, zoals de huidige FLEX+ omnibind en WD+ omnibind, staan aan de basis van Omnicol en van de bouwchemie als geheel. Minerale binders, zoals cement, tras en kalk met toevoegingen als zand voor (pleister)mortel en grind voor beton, zijn oeroude bouwmaterialen.


lees meer

Nieuws

Omnicol slaat zijn vleugels uit

Omnicol is reeds jaren een gevestigde waarde in de markt van tegel- en constructieve lijmen en daarmee inmiddels een top drie speler in de BeNeLux markt. Om deze leidende marktpositie te behouden proberen wij constant te innoveren en zijn we voortdurend op zoek naar verbeteringen binnen onze processen en producten.