UITGELICHT

Nieuwe winkelformule H&M met
E FLEX R omnicem

Komend najaar lanceert de Zweedse modegroep Hennes & Mauritz (H&M) een nieuwe winkelformule onder de naam Arket. De winkels van Arket bieden kwalitatieve, eenvoudige en tijdloze mode van eigen merk, maar ook van externe merken voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zullen er interieurartikelen verkocht worden en zal er, waar mogelijk, een inpandig café-restaurant zijn. De keuken daarvan wordt gebaseerd op de zogenaamde ‘New Nordic Kitchen’: Scandinavisch koken waarbij kwaliteitsingrediënten, puurheid en gezondheid centraal staan. 

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Veldrijden

EEN NIEUW SEIZOEN VELDRIJDEN: OMNICOL IS ERBIJ

Dat de zomer ten einde is, heeft gelukkig altijd één voordeel: een nieuw seizoen veldrijden staat voor de deur! En ook dit seizoen is Omnicol weer fiere sponsor van de DVV verzekeringen trofee.

Het nieuwe seizoen begint op zondag 8 oktober in Ronse. Er tellen acht wedstrijden mee voor het klassement. Voor alle acht wedstrijden sluiten de organisatoren vaste contracten af met de meeste Belgische toppers en ook met diverse niet-Belgische topprofs. Hierdoor hebben alle wedstrijden die meetellen voor de DVV Trofee gegarandeerd een sterke startlijst.