BLOG

EMICODE voor een gezond binnenklimaat | Omnicol

EMICODE voor een gezond binnenklimaat

Mensen brengen ongeveer 90 procent van hun leven door in gesloten ruimtes, vooral in hun eigen woning. Wie een gezond binnenklimaat wil houden moet regelmatig ventileren. Ook het gebruik van emissiearme bouwmaterialen draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Een product met een EMICODE®-label bewijst dat het zeer emissiearm is en vrij van oplosmiddelen. In dit blog leggen we uit waar dat voor staat en voor dient.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

TIPS & TRICKS HAAL HET BESTE UIT OMNICOL  | Omnicol

Tips & tricks, haal het beste uit Omnicol

Van mooie klus tot prestigieus project. Als professioneel verwerker ga je natuurlijk voor het beste resultaat. Daarom werk je met producten van Omnicol. Al onze middelen worden namelijk met zorg ontwikkeld en vakkundig geproduceerd. En met de juiste toepassing komen onze producten het best tot hun recht.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie