BLOG

Een ander huis!!!... en dan volgt de renovatie | Omnicol

Een ander huis!!!... en dan volgt de renovatie

Wellicht een beetje opportuun om dit zo hard van de daken te roepen met de huidige prijzen van huizen. Maar goed, het feit dat er nog altijd veel huizen van eigenaar veranderen betekent dat er toch lustig verkocht, gekocht, verhuisd en gerenoveerd wordt. Want al was de aanschafprijs van die mooie jaren 30 woning wel heel fors, toch willen we het wel een beetje moderniseren van binnen, of niet? Want het plekje is fijn en we willen er jaren van gaan genieten.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

Systeemopbouwfolder voor minder contactgeluid  | Omnicol

Systeemopbouwfolder voor minder contactgeluid

Een geluiddempende ondergrond maken, daarvoor heeft Omnicol precies wat je nodig hebt. Namelijk een uitgebreid assortiment producten die in combinatie met tegels een compleet systeem vormen. Dat scheelt je een hoop uitzoek werk. Bovendien staat de hele opbouw overzichtelijk beschreven in onze nieuwe online folder ‘Verminderen van contactgeluid onder tegelwerk’.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie