NIEUWS

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. Maar alleen sámen kunnen we het virus verslaan. Omnicol volgt de (aangescherpte) aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen van de lokale en internationale gezondheidsautoriteiten strikt op en past het beleid daar van dag tot dag op aan. Ondanks deze, en andere, beperkende maatregelen zullen wij er alles aan doen om de overlast voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken. 

Via een speciale ingerichte pagina houden wij je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en hoe je ons kunt blijven contacteren.

Lees meer

OMNICOL HELDER EN DUIDELIJK

Helder en duidelijk | Omnicol

Helder en duidelijk

Omnicol is de verbindende factor in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Onze lijmen zijn de schakel tussen de kale ondergrond en een esthetische afwerking daarvan in bijvoorbeeld keramiek en/of natuursteen tegels. Maar kunnen ook een krachtige oplossing bieden voor het verlijmen van gevelstenen. Om deze uiteenlopende toepassingen professioneel uit te kunnen voeren, ontwikkelden wij een aantal praktische systemen die elk zijn afgestemd op een specifieke toepassing of specifieke producten.

Lees meer

Nieuws

Gietvloeren een mooi alternatief  | Omnicol

Het gieten van dekvloeren heeft vooral qua arbeidsomstandigheden belangrijke voordelen boven het traditioneel aanbrengen van zogenaamde smeervloeren. Wanneer er wordt gesproken van een ‘gietvloer’ wordt er eigenlijk vaak een verfsysteem bedoeld. Lees er alles over in ons nieuwe BLOG.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie