UITGELICHT

KLEURENFOLDER 
PROF/ELV 123 EN WD FLEX R

Voor het uiterlijk van wand of vloer zijn niet alleen de gekozen tegels of stenen bepalend, maar vormt ook de voeg een belangrijk aspect. Er bestaan verschillende soorten voegen met bijhorende specifieke eigenschappen en uniek uiterlijk. Daarnaast heeft ook de kleur van een voeg een grote invloed op de uitstraling. Die kan bijvoorbeeld aansluiten bij het tegelwerk, of juist fel contrasterend zijn.

Lees meer

60 jaar Omnicol

Het bijzondere ontstaan
van DB FLEX omnicem

DB FLEX omnicem heeft een interessante be- en ontstaansgeschiedenis. Nadat onze buitendienst-medewerkster Louisa De Busser in 1987 een bezoek had gebracht aan een grote natuursteenzagerij in de Noorderkempen (in de provincie Antwerpen, België), kwam zij bij het ontwikkelteam van Omnicol met de vraag naar een lijm en plaatsingsmortel in één.


lees meer

Omnicol slaat zijn vleugels uit

 

 

Omnicol is reeds jaren een gevestigde waarde in de markt van tegel- en constructieve lijmen en daarmee inmiddels een top drie speler in de BeNeLux markt. Om deze leidende marktpositie te behouden proberen wij constant te innoveren en zijn we voortdurend op zoek naar verbeteringen binnen onze processen en producten.