UITGELICHT

Privacy | Omnicol

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van al ons productnieuws, wetenswaardigheden, events, tips, inspiratie, adviezen en andere zaken die te maken hebben met Omnicol en de bouwsector? Meld je dan via onderstaande knop aan op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Fill and Seal machine | Omnicol

Nieuwe FFS machine: meer productiecapaciteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Omnicol een belangrijke waarde. Onze producten worden daarom voortdurend aangepast, verbeterd en vernieuwd om ze bijvoorbeeld zuiniger, krachtiger, beter afbreekbaar of CO2-neutraal te maken. Maar deze hoge eisen stellen wij niet alleen aan onze producten. In het kader van duurzaamheid is Omnicol ook volop bezig met de implementatie van een nieuwe Fill and Seal machine.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie