UITGELICHT

Privacy | Omnicol

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van al ons productnieuws, wetenswaardigheden, events, tips, inspiratie, adviezen en andere zaken die te maken hebben met Omnicol en de bouwsector? Meld je dan via onderstaande knop aan op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Hamburgers op niveau | Omnicol

Hamburgers op niveau

Ellis Gourmet Burger is een restaurantketen waarbij hamburgers niet als snelle hap gezien worden, maar je een volledig diner kunt nemen in een plezante omgeving. De inrichting van ieder restaurant sluit daar goed bij aan. Deze 'stijlvolle' manier van hamburgers eten, is inmiddels zo populair dat    Ellis Gourmet Burger besloot om twee nieuwe filialen, in Breda en in Antwerpen, te openen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie