BLOG

Verduurzamen en slim renoveren! | Omnicol

Verduurzamen en slim renoveren!

In de bouw staan we voor een enorme uitdaging. Iedereen heeft zijn mond vol over 100 duizenden woningen die allemaal op heel korte termijn gerealiseerd dienen te worden. Maar naast nieuwbouw is er ook een enorme behoefte aan opfrissing en modernisering van de bestaande woningen. Met de huidige energiesituatie en ambities is het niet alleen op het gebied van installatietechniek alle hens aan dek maar ook het woongenot kan naar een hoger plan getild worden. Je mag gerust stellen dat renovatie even belangrijk is als nieuwbouw!


Lees meer

Sponsor Veldrijden

Omnicol Webshop

Wielerkleding van Omnicol

Al jaren zijn we trotse sponsor van het veldrijden in België en Nederland. Rede voor ons om daar een stapje verder in te gaan.

Omdat we duurzaamheid, gezondheid en sport hoog in het vaandel dragen, willen we onze klanten daar graag in stimuleren.
Daarom lanceren we een webshop waarop de echte wielerfans en overige sportfanaten zich in een nieuw sportoutfit kunnen steken met Omnicol als sponsor.

Neem snel een kijkje in onze nieuwe webshop en ontdek de mogelijkheden.


Webshop

Nieuws

TP4 ALL | Omnicol

Eén pastategellijm voor alle wand- en vloertegels

Met TP4 ALL heb je een alleskunner voor al je tegelwerk klaar in een emmer. Als allrounder ben je letterlijk van alle markten thuis: een aanbouw plaatsen, toilet renoveren, keuken zetten, of badkamer verbouwen. En vrijwel altijd komt daarbij ook tegelwerk kijken. Maar natuurlijk wil je daarvoor niet met allerlei verschillende producten werken. Dat is immers onhandig meenemen, duur in aanschaf, en voordat je het weet moet je allerlei bidons, zakken en emmers met (poeder)restjes opslaan.

Daar heeft Omnicol iets op gevonden: Omnicol TP4 ALL stabicol, de professionele alleskunner voor het verlijmen van wand- en vloertegels. Zo ben je in één keer klaar.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie