BLOG

BLOG Juiste lijmkam | Omnicol

Gebruik de juiste lijmkam

Voordat je tegels op vloeren of tegen muren gaat plaatsen, moet de tegellijm gelijkmatig en correct worden aangebracht. Dit klinkt makkelijk en iedereen denkt dit deel wel te beheersen. Toch zijn er hierover genoeg details te benoemen die een wezenlijke invloed hebben op het eindresultaat. Daarom een extra woordje van uitleg bij de ‘standaardzinnen’ die je hierover zoal tegenkomt in de literatuur en op de productverpakkingen.

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Stucmortels | Omnicol

W100 R & W100 R LIGHT blijken nóg beter

Producten van Omnicol worden regelmatig getest in het lab én in de praktijk. Zo ook de nieuwe stucmortels W100 R en W100 R LIGHT omnimix. En wat blijkt? W100 R en W100 R LIGHT blijken nóg betere eigenschappen te bezitten dan we al wisten!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie