BLOG

Een ander huis!!!... en dan volgt de renovatie | Omnicol

Een ander huis!!!... en dan volgt de renovatie

Wellicht een beetje opportuun om dit zo hard van de daken te roepen met de huidige prijzen van huizen. Maar goed, het feit dat er nog altijd veel huizen van eigenaar veranderen betekent dat er toch lustig verkocht, gekocht, verhuisd en gerenoveerd wordt. Want al was de aanschafprijs van die mooie jaren 30 woning wel heel fors, toch willen we het wel een beetje moderniseren van binnen, of niet? Want het plekje is fijn en we willen er jaren van gaan genieten.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill van Omnicol  | Omnicol

De voeg bepaalt de kwaliteit van het tegelwerk.

Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill.

Zoals kleren de man maken, bepaalt de voeg de kwaliteit van het tegelwerk. Daarom is het belangrijk dat bij de gekozen tegel de juiste voegmortel gebruikt wordt. Naast de traditionele cementgebonden voegmortels kan je kiezen voor een hoogwaardige epoxyvoegmortel. Epoxyvoegsystemen zijn hoog mechanisch belastbaar en slijtvast met een goede reiniging. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woningbouw, zwembaden, wasstraten, sanitaire ruimtes, levensmiddelenindustrie, grootkeukens en slachterijen.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie