NIEUWS

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

NEWS UPDATE: COMMUNICATIE AANGAANDE HET CORONAVIRUS

We maken met zijn allen vreemde tijden mee.

De opgelegde maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus COVID-19 evolueren in sneltempo.
Uiteraard neemt ook Omnicol Belgium de nodige stappen om dit virus in te dijken.
Start van fase 4 van het afbouwplan vanaf 1 juli 2020 + EXTRA CORONAMAATREGEL VANAF 11 JULI 2020 MONDMASKER VERPLICHT IN ALLE WINKELS.
Omnicol Belgium probeert binnen dit kader haar dienstverlening te garanderen.

Via een speciale ingerichte pagina houden wij je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en hoe je ons kunt blijven contacteren.

Lees meer

OMNICOL HELDER EN DUIDELIJK

Helder en duidelijk | Omnicol

Helder en duidelijk

Omnicol is de verbindende factor in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Onze lijmen zijn de schakel tussen de kale ondergrond en een esthetische afwerking daarvan in bijvoorbeeld keramiek en/of natuursteen tegels. Maar kunnen ook een krachtige oplossing bieden voor het verlijmen van gevelstenen. Om deze uiteenlopende toepassingen professioneel uit te kunnen voeren, ontwikkelden wij een aantal praktische systemen die elk zijn afgestemd op een specifieke toepassing of specifieke producten.

Lees meer

Nieuws

Koop lokaal | Omnicol

Koop lokaal

Fema en Feproma zijn de beroepsverenigingen van respectievelijk de professionele handelaars en de fabrikanten/leveranciers van bouwmaterialen in België. Samen willen zij (ver)bouwers aanmoedigen om hun bouwmaterialen lokaal aan te kopen bij de professionele Belgische Fema-bouwhandelaars. Omnicol, zijnde lid van Fema, steunt dat initiatief van harte en vol overtuiging! 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie