UITGELICHT

KLEURENFOLDER 
PROF/ELV 123 EN WD FLEX R

Voor het uiterlijk van wand of vloer zijn niet alleen de gekozen tegels of stenen bepalend, maar vormt ook de voeg een belangrijk aspect. Er bestaan verschillende soorten voegen met bijhorende specifieke eigenschappen en uniek uiterlijk. Daarnaast heeft ook de kleur van een voeg een grote invloed op de uitstraling. Die kan bijvoorbeeld aansluiten bij het tegelwerk, of juist fel contrasterend zijn.

Lees meer

60 jaar Omnicol

90GR OMNIMIX: EEN MORTEL MET SUPERIEURE KWALITEITEN

Van de Omnicol stukadoorproducten is 90GR omnimix misschien wel de meest veelzijdige. De watervaste mortel voor binnen en buiten laat zich gemakkelijk aanbrengen en in één keer opzetten, is geschikt voor reparaties en voor grote oppervlakken en het afrijen gaat licht. De snelle afbinding zorgt ervoor dat men al vroeg kan afwerken. De krimparme samenstelling maakt dikke lagen en vloerreparaties mogelijk.


lees meer

Nieuws

Innovatieve veranderingen

Innovatie staat bij Omnicol hoog in het vaandel. Producten worden voortdurend aangepast, verbeterd en vernieuwd. Zo worden ze bijvoorbeeld nóg makkelijker in gebruik, nóg beter voor de gezondheid en nóg vriendelijker voor het milieu. Dan kan het dus voorkomen dat een goed product op een dag vervangen wordt door iets beters. Dat is het geval met de voegmortels 102, B102 en B100 WD omnifill*. Prima producten, maar wij maakten iets dat nóg beter en makkelijker is.