CORONA MAATREGELEN

CORONA UPDATE | Omnicol

We maken met zijn allen vreemde tijden mee en het nieuwe coronavirus COVID-19 heeft grote gevolgen voor de maatschappij en bedrijven wereldwijd. De opgelegde maatregelen vanuit de overheid en het FOD-volksgezondheid om verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan, evolueren in sneltempo.

De gezondheid van mensen is voor Omnicol prioriteit en we doen en er alles aan om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen.

Wij volgen de aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen van de lokale en internationale gezondheidsautoriteiten dan ook strikt op en passen ons beleid daar van dag tot dag op aan. Voor nu betekent dat o.a. dat wij sinds 23 maart in een minimumbezetting draaien. Ondanks deze, en andere, beperkende maatregelen zullen wij er alles aan doen om de overlast voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken.

Wij volgen de situatie nauwlettend en communiceren voortdurend met ons team en met derde partijen, zoals overheden, toeleveranciers, logistieke bedrijven en klanten. Je mag van ons verwachten dat wij je van al deze ontwikkelingen steeds zo goed mogelijk op de hoogte houden. Ook willen wij ervoor zorgen dat onze producten, op een veilige manier, beschikbaar blijven. Ook kunnen we alleen doen we door de richtlijnen van de overheid met betrekking tot hun transport en levering strikt na te leven.

Ondanks alle uitdagingen en beperkende maatregelen streven we ernaar om op de best mogelijke manier uw betrouwbare en toegewijde partner te blijven.

Willen we deze crisis tot een goed einde brengen dan moeten we dat samen doen. Als maatschappij. Of beter: als samenleving. Bij Omnicol grijpen we die uitdaging met beide handen aan.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en zorg goed voor elkaar.

Namens het Omnicol-team.

Actuele status

Hieronder vind je informatie en de actuele status m.b.t. onze activiteiten en diensten ten tijde van COVID-19:

Productie

Operationeel
 

Logistiek/warehouse

Operationeel
Afhalingen zijn niet mogelijk.
 

Leveringen

Operationeel

Omwille van de regels m.b.t. social distancing zal er geen contact zijn tussen chauffeurs en klant.
De chauffeur zal in overleg met en in het bijzijn van de ontvanger tekenen voor ontvangst. Hiermee wordt het contact en de kans op verspreiding van het virus geminimaliseerd.
 

Administratie

Operationeel

Onze administratie is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 7:30 en 16:00 uur op telefoonnummer 013 78 08 60.
Orders worden enkel geaccepteerd via het mailadres bestelling@omnicol.eu
 

Projectmanagement

Operationeel
 

Buitendienst

Tot 6 april zijn we beperkt bereikbaar via mail en gsm.
Alle dringende communicatie graag via ons algemeen telefoonnummer 013 78 08 60.


Wij volgen de situatie dag per dag. Mochten zich meer maatregelen opdringen dan word je hiervan op de hoogte gesteld. Voor meer informatie kun je altijd terecht op deze pagina. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Zorg de komende tijd voor jezelf en voor de mensen in je omgeving.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie