Nieuwe "groene" pomptruck

Geplaatst op

Groene pomptruck | Omnicol

Met de Omnidiensten van Omnicol Flooring leveren we voor elke klus het juiste volume egalisatie-, renovatie- en gietdekvloermortels. We leveren volumes variërend van 25 tot 25000 kg per dag! Voor de grote hoeveelheden zetten we vanaf maart met trots onze nieuwe, groene pomptruck in. [lees meer]

Een milieu- en ARBO-vriendelijke pomptruck is de nieuwste aanwinst van Omnicol Flooring. Dankzij zijn beperkte lengte kunnen we zelfs projecten in binnensteden voorzien van een nieuwe, vlakke vloer. Bovendien is de truck in werking bijzonder stil, wat uiteraard aangenaam is voor de omgeving. De truck beschikt over een elektrische, hypermoderne generator. Deze is extern te voeden, waardoor de motor van de truck niet hoeft te draaien tijdens het pompen. Ideaal dus voor gebieden met bijvoorbeeld stikstofproblemen.

De truck biedt nog meer voordelen. Zo is er geen verpakkingsafval meer (of veel minder) op de bouwplaats. De pomptruck kan namelijk op onze productielocatie geladen worden. Gaat het over een grote capaciteit? Dan vullen we op de bouwplaats bij met behulp van big bags. Dit maakt ook dat we stofvrij kunnen werken. Dat is aangenaam voor de verwerker én voor de omgeving. Ook beschikt onze nieuwste aanwinst over een eigen opvangtank voor water en restmateriaal. Hierdoor hoeven we geen afval achter te laten op de bouwplaats.

Tot slot is de vrachtwagen samengesteld uit lichte materialen. Dit betekent dus ook minder gewicht over onze wegen én bij gevolg ook minder CO2-uitstoot.

De eerste projecten voor onze nieuwe pomptruck worden alvast ingepland. Heb je ook een klus voor onze truck? Of een kleinere klus? Wij zijn graag je partner voor al je opdrachten. Contacteer ons.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie