Je kennis up to date met een winteropleiding

Geplaatst op

Winteropleiding | Omnicol

De bouwsector staat of valt bij goede vakmensen. De markt innoveert en vernieuwt voortdurend, materialen worden beter, sneller en duurzamer, daar kan Omnicol over meepraten. Wat doe jij eraan om je vakkennis up to date te houden? Misschien is een gespecialiseerde vakopleiding iets voor jou?

Tecno Bouw is een opleidings- en examencentrum, gespecialiseerd in niche- en vakopleidingen. Zij richten zich in de eerste plaats op de verschillende beroepen binnen de bouwsector. Daarbij leggen zij de focus op de overdracht van échte vakkennis en praktijkervaring door gespecialiseerde vakdocenten. Van bronbemaling en geothermie over stellingbouw tot het plaatsen van XXL tegels.

Tecno Bouw is als geregistreerd dienstverlener erkend door de Vlaamse Overheid en kan betalingen via de KMO-portefeuille aanvaarden. Daarmee kun je tot maar liefst 40% van de opleidingskosten (exclusief btw) besparen.*

Winteropleiding

Interesse? Schrijf je dan nu als werkgever in voor één van de winteropleidingen tussen 1 december en 31 maart. Daarbij  stel je je werknemers tijdelijk werkloos omwille van weerverlet, ongeacht de weersomstandigheden. Je betaalt tijdens de opleiding dus geen loonkosten én krijgt een tussenkomst in de opleidingskosten. Je werknemers genieten bovendien van een premie bovenop de werkloosheidsuitkering.

Om te genieten van de voordelen van een winteropleiding moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

  • De arbeiders die de opleiding volgen, vallen onder PC 124
  • De opleiding moet minimaal 8 uur duren
  • De opleiding vindt plaats tijdens de werkuren (geen avond- of weekendopleiding)
  • De arbeider moet werkloos gesteld worden omwille van weerverlet (ongeacht de weersomstandigheden)
  • Maximum 160 uren opleiding per winterperiode per arbeider
  • De opleidingen moeten gevolgd worden bij erkende opleidingscentra zoals Tecno Bouw


Kijk voor meer informatie op tecnobouw.be

* Aanvragen van deze steun kan vanaf datum van inschrijving tot maximum 14 dagen na start van de opleiding.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie