BLOG

BLOG | Omnicol

Voorkom doorslag bij natuursteen?

Ken jij ook van die voorbeelden? Een mooie gemetselde gevel, afgewerkt met een plint in blauwe hardsteen. Echter, bij kouder en vochtiger weer kun je precies zien waar er gelijmd is en waar niet. Vaak zijn het de ‘dotten’ lijm (of mortel) die zich aftekenen. Er zijn trouwens ook gevallen bekend waarbij dit binnenshuis voorkomt op hele mooie natuurstenen vloeren. Maar eerst even over die gevel. Kan dat niet beter?

Lees meer

Omnicol ontzorgt

Persoonlijk contact | Omnicol

Persoonlijk contact

Familiebanden zijn vaak hecht en onvoorwaardelijk. Voor de meeste mensen is de relatie met hun familie de langste van hun leven. Dat Omnicol al sinds de oprichting, in 1956, een familiebedrijf is, heeft dus zo zijn voordelen. Eén van die voordelen is dat, naast belangrijke eigenschappen als kwaliteitsbesef en duurzaamheid, waarden als loyaliteit en betrouwbaarheid stevig in ons bedrijf verankerd zijn..

Lees meer

Nieuws

Groene stroom | Omnicol

Eigen groene stroom in Weelde

Dat de wereld duurzamer moet, weet inmiddels iedereen. Omnicol wil daar graag aan bijdragen. Dat doen we al jaren en op veel verschillende manieren. Eén daarvan is ons gebruik van groene stroom. Tot voor kort kochten we die groene stroom in. Maar sinds december 2019 is daar verandering in gekomen. Het dak van ons magazijn in Weelde ligt inmiddels vol met zonnepanelen die onze productielocatie van eigen stroom voorzien.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie